F.N.A.® groene klei

F.N.A.® groene klei wordt gewonnen uit de rijke vulkanische aarde van de regio Auvergne in Frankrijk. Het bestaat uit een indrukwekkende lijst van eigenschappen die voortkomen uit de geleidelijke erosie en afbraak van reeds bestaande gesteenten. Deze groene klei is een natuurlijk gelaagd alumino-silicaat, een phylosillicaat. Het bevat van nature drie verschillende kleisoorten met aanvullende eigenschappen en voordelen. Het bevat geen silica. Deze opmerkelijk zuivere klei, die een hoge absorptie– adsorptiecapaciteit geeft. Dankzij de innovatieve droogtechnieken een extreem laag vochtgehalte tussen 4% en 6%. 

Toepassingsgebieden:
gewrichts- en spieraandoeningen zoals artritis en sportblessures als verstuikingen, ontwrichtingen, zwellingen en blauwe plekken. Ook tegen eczeem en jeukende huid. Contra-indicaties: Niet opbrengen in open wonden, slijmvliezen of ogen. 

Gebruik:
Breng de inhoud van het zakje in een glazen of houten kom. Voeg al roerend met een houten lepel water toe tot je een gladde pasta krijgt. Breng de pasta direct op de te behandelen zone aan in een dikke laag van 2 tot 3 cm. De  groene klei valt na droging vanzelf af, maar kan eventueel ook afgespoeld of afgeborsteld worden.

Samenstelling:
Groene klei 100% zonder iosinatie. Dit product bevat geen stoffen die verboden zijn in competitie.

Artikelnummers:

8015124501 F.N.A. groene leem emmer, 5x 300gr, 1.5kg